Една от най-оборотните изпълнителки на "Пайнер" е болна от коронавирусЗвезда на "Пайнер" е с коронавирус (Фенове и колеги на певицата треперят)

Изпълнителка на "Пайнер" пипна коронавирус. След отварянето на нощните клубове, вече е факт и първият случай на коронавирусна инфекция сред родните изпълнители. Коварният вирус, който върлува в цял свят, не пощади и Галена. Източник на БЛИЦ разкри, че в момента тя се лекува в домашни условия. Все още не е известно дали е заразила мъжа си Галин и двете им деца. Галена е отменила участията си за неопределен период. Вероятно тя ще прекара лятото затворена у дома. През последните две седмици Галена е имала няколко клубни изяви и е контактувала с много хора. Най-притеснителното в случая е, че вероятно много от контактувалите с нея ще се окажат заразени.

Преди дни певицата е имала съвместно участие с Фики и DJ Дамян
Последната й изява е била в семейния комплекс в Арбанаси на парти с абитуриенти. Всички те се надяват тестовете им да се окажат отрицателни.
От фотосите, които Галена е споделила в официалния си профил във "Фейсбук", ясно се вижда, че те не е спазила препоръчителната дистанция и се целува и прегръща с феновете си, пише show.blitz.bg.