Димо Алексиев с нови разкрития за „Игри на волята“ (Какво сподели?)

Гласувайте за статията

Димо Алексиев ще води „Игри на волята“ заедно с Ралица Паскалева

Димо Алексиев разказа в „На кафе“, че новата му роля на водещ на втория сезон на „Игри на волята“ е много приятна. Зрителите на Нова телевизия са виждали Димо Алексиев в много актьорски превъплъщения. Но като водещ на „Игри на волята“ той пожелава на всеки такава снимачна площадка.

Актьорът не крие, че обича морето и това, че работата на морския бряг му доставя истинско удоволствие. „Не съм бил водещ на такъв тип предаване и ми е интересно какво предстои“, казва той. Димо е дотолкова впечатлен от играта и това как се променят участниците в хода й, че и той самия би изпитал уменията си като такъв.

„Виждам какви са изпитанията и бях останал с друго впечатление пред малкия екран. Сега като гледам какво се случва – изисква се сериозна физическа подготовка и доста комплексни умения, за да преминеш успешно през тях“, споделя водещият.

Димо Алексиев има интереси в сферата на спорта – най-вече към язденето и фехтовката. Водещият е на мнение, че в играта физическата подготовка не е достатъчна, защото когато изгуби целият отбор се оказва, че всички остават известно време без храна, без вода.

„Всички тези изпитания и калявания на самата воля вадят неочаквания неща дори за самите участници. Това е много интересно да се гледа. Хората идват едни, а в хода на играта сега започват да се разкриват други техни страни“. Според  Алексиев ваденето от зоната на комфорт и хъсът за победа показват истинските страни на човек.

Момент на импровизация

„Избраните участници са невероятни. Всичко е много непредвидимо и се случва на момента, а точно този момент на импровизация лично на мен много ми допада, защото ти никога не знаеш какво ще се случи“, споделя водещият.

Димо Алексиев харесва новата си работа като водещ на "Игри на волята" сн. nova.bg

Димо Алексиев харесва новата си работа като водещ на „Игри на волята“ сн. nova.bg

До момента Димо е изгледал няколко сблъсъка между отборите, в които е мислел, че знае какъв ще е изходът. Но те са го изненадали. „Желанието за победа може да те накара да правиш невероятни неща, но може и да те провали“, допълва той, пише nova.bg. Димо Алексиев ще води втория сезон на „Игри на волята“ заедно с Ралица Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар