Хороскоп за 7 юли, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Ще се наложи да работите в група днес. Имате много идеи и постоянно ще ги смесвате. Това може да обърка околните, затова е най-добре да изслушате всички предложения и тогава да изкажете мнението си. Скъпа вещ може да ви остави без пари за дълго време. Помислете дали сега е най-подходящото време за този разход.

 

Скорпион

Предстоят ви много и различни задачи. Разпределете ги по значимост и трудност. Само така ще можете да се справите с тях, без да пропуснете някоя. Бъдете деликатни и не правете коментари за други хора. Денят е подходящ за бизнес преговори и финансови операции. Отделете време за почивка.

 

Стрелец

Бъдете внимателни с хората днес. Някой се опитва да ви въвлече в интрига. Обръщайте внимание на детайлите – може да изпуснете нещо важно. Не действайте от позиция на силата, проявете такт и търпение. Може да се наложи да загубите много време и сили, за да защитите правотата си.

 

Козирог

Нещо извън вашия контрол ще промени обстановката около вас. Това ще ви стресира, но ще ви помогне да погледнете на ситуацията в перспектива. Ще забележите нещо, което ви е убягнало преди. Това ще ви даде отговори на някои въпроси. Ще получите интересно предложение.

 

Водолей

Напоследък усещате, че ежедневието ви е твърде еднообразно. Имате нужда от промяна, но не знаете откъде да започнете. Споделете мислите си с някой близък – той ще ви даде добър съвет. Обърнете внимание на финансовото си състояние – има промени, които още не сте забелязали.

 

Риби

Не се страхувайте да изразите мнението си, но не се обиждайте, ако получите критики. Обърнете внимание на позитивната страна и изявлечете най-полезното от тези коментари. Обърнете време за близките си – някой ще има нужда от помощта ви. Ще получите вълнуваща новина, която ще направи деня ви по-добър.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар