Хороскоп за 7 юли, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес трябва да намерите баланс между личните и професионалните си ангажименти. Не издпадайте в крайности при преследване на целите си. Ще постигате успех, ако сте планирали добре работата си и не сте припрени. Избягвайте спорове. Отделете повече време за почивка и развлечения.

Телец
Дори и да си мислите, че всичко ще върви по план, графикът ви ще се променя постоянно. С цената на много усилия и нерви ще успеете да се справите със задачите за деня, но ще сте стресирани и изморени. Отделете време само за себе си и се фокусирайте върху вашите нужди и желания.

Близнаци
Добре е да внимавате с разходите си през деня – опитайте да спестите възможно най-много пари. Някой ще има нужда от вниманието ви. Дори и да не сте в настроение да му помогнете, ще ви се наложи. Денят ви няма да мине така, както очаквайте. Ще получите интересна новина, която обаче няма да се тълкува еднозначно.

Рак
Добре е да внимавате с разходите си през деня – опитайте да спестите възможно най-много пари. Някой ще има нужда от вниманието ви. Дори и да не сте вн настроение да му помогнете, ще ви се наложи. Денят ви няма да мине така, както очаквахте. Ще получите интересна новина, която ще събуди смесени чувства у вас.

Лъв
Спонтанен разговор с някой приятел бързо ще се превърне в сериозна дискусия. Ще имате възможността да поговорите за проблемите и чувствата си. Не се страхувайте да споделите – няма да предадат доверието ви. Ще се чувствате по-скопойни след това. Обърнете внимание на семейството си.

Дева
Денят ви ще е успешен, но изморителен. Работата ви през последните седмици ще бъде забелязана и възнаградена. Ще получите похвали, които могат да ви накарат да се чувствате неловко. Излезте с приятели и отпразнувайте приятния случай. Предстои ви интересно запознанство.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар