Тайна любовна афера на Нети взриви мрежата

Гласувайте за статията

Всеки от участниците имал свой мотив да се включи в играта

Мнозина не могат да повярват с кой известен нашенец е въртяла тайна любовна афера Нети.

Пикантните слухове причиниха главоболие на дългогодишната половинка на Нети – музикантът Дони. Освен тях, слуховете засегнаха и чаровната актриса Алекс Сърчаджиева. Причина за това е, че главни герои в пикантната мълва, са Нети и вече покойния Иван Ласкин.

Нети

Всеки от участниците имал свой мотив да се включи в играта

Според тиражирани информации в популярно родно светско списание, преди години между двамата е имало тайна афера. Тя се случила по времето, когато Нети е щастливо омъжена за Дони, а Ласкин е в началото на брака си с Александра Сърчаджиева.

Любовният многоъгълник бил оформен през недалечната 2007 г. Всеки от участниците имал свой мотив да се включи в играта. Нети и Иван изкарали заедно цели три години – чак до 2010 г. През това време нито един път не демонстрирали публично силните си чувства. За аферата им знаели единствено няколко техни колеги от Военния театър. Те обаче дипломатично пазели мълчание. Така историята в онзи момент не достигнала до жълтите медии, пише „Уикенд“.

Твърди се, че в началото Иван Ласкин не бил сигурен дали нещата с 13 години по-младата от него Алекс Сърчаджиева ще се получат. Поради тази причина той се въвлякъл в тайното любовно приключение с Нети. Тя пък в този период била в обтегнати отношения със съпруга си Дони. Дори се говори, че тя го напуснала за кратко. Чувствала се пренебрегната, защото той постоянно ходел по участия. Имал телевизионни изяви и най-вече бил зает в качеството си на председател на журито в „Мюзик айдъл“.

Дони също не бил съпруг за пример

На свой ред Дони също не бил съпруг за пример. Той хлътнал до уши по една от участничките в предаването, което журира – Ана Топалова. Дори бил на крачка от развод с Нети заради младата си тръпка.

Краят на любовната афера е през 2010-та, когато Алекс Сърчаджиева забременява от Ласкин. Малко, след като той прекратява връзката си с Нети, тя също обявява в публичното пространство, че е бременна след 10 години чакане на рожба.
Първоначално пеещата актриса имала съмнения от кого е детето й. Впоследствие обаче ДНК тест разсейва съмненията и става ясно, че бащата е именно Дони.

Междувременно Ана Топалова също не си губи времето. Тя ражда дете на Димо Алексиев, като двамата се залюбват още в НАТФИЗ. По техни думи дъщеричката им Лора зачеват през едно лято, докато са на морето. Петилетка по-късно се разделят, а Ана се омъжва за известния композитор и пианист Минко Ламбов.

Единствената, която не се включва в игра на изневерите е дъщерята на Пепа Николова. Александра е влюбена с цялото си сърце в Иван. След смъртта на майка й, именно той осмисля целия й живот. Неслучайно впоследствие Ласкин горчиво ще се кае, че Алекс е почти светица, а той не е оправдал доверието й, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар