Какво е състоянието на Любо Киров? (ФОТО) Преглеждания: 5138

0
Оценете този post

Възстановяването му ще продължи един месец

Почитателите на певеца Любо Киров се питат какво е състоянието му.

Това се случва, след като певецът пострада малко преди церемонията по раздаване на годишните награди на БГ Радио в Пловдив

Любо Киров
Възстановяването му ще продължи един месец

Един от най-обичаните български певци и текстописци Любо Киров се контузи по време на репетициите за наградите на БГ радио. Той потърсил компетентната медицинска помощ на специалистите от УМБАЛ „Пълмед“, Пловдив.

Изпълнителят постъпил в Спешно отделение на лечебното заведение с травма на крака. След проведените диагностични изследвания е установено, че се касае за скъсано ахилесово сухожилие. Певецът избрал да се оперира в болницата, макар състоянието му да не е изисквало спешна оперативна намеса.

„Той се довери на екипа ни и избра да се оперира тук, а не в София. Интервенцията, извършена от мен, д-р Стоянов и д-р Симидчиев от отделението по Ортопедия и травматология премина успешно като се надяваме до няколко дни г-н Киров вече да е на крака, като възстановяването му ще продължи един месец“. Това коментира д-р Николай Иванов, началник на отделението в УМБАЛ „Пълмед“.

Въпреки отсъствието си от сцената на наградите на БГ радио Любо Киров спечели приза „БГ песен“ за песента „Не бих могъл“ с Павел и Венци Венц. Певецът ще бъде изписан от лечебното заведение след броени дни, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.