Уилям и Хари разделиха тайно наследството на Даяна (Ето къде отиват парите)

Уилям и Хари разделиха тайно наследството на Даяна (Ето къде отиват парите)
2.33 (46.67%) 3 votes

Уилям и Хари разделиха тайно наследството на Даяна

Принцовете Уилям и Хари тайно разделиха наследството на Даяна. Двамата се споразумели за подялба на парите на майка си, още преди да сложат край на общите си публични изяви. Таен договор между двамата братя, определя дяловете от наследството на майка им, които да отидат при тях. Оказва се, че тук никога не е имало поводи за спорове и скандали – Уилям и Хари получават равни части, а всички средства са за техните благотворителни фондации.

Двамата братя се разбират все по-добре напоследък и Хари се чувства наистина отново свързан с брат си, казват още служители от двореца. Покрай заболяването на принц Чарлз от коронавирус, те се чували всеки ден. Самият Хари настоявал да помогне с каквото може от Канада и това сплотило двамата братя.

Уилячм и Хари, освен това се споразумели и за бъдещите приходи от мемориалния фонд на принцесата на Уелс. През април 2013 обединения съвет на кралската фондация пое контрола над фонда, за да защити бъдещите приходи. Когато видели, че ситуацията между първите семейства няма да се реши без раздяла, на Уилям и Хари било предложено споразумение, което урежда приходите от фонда да се разделят поравно между личните им благотворителни организации.

Това не засяга личните наследства на двамата, които принцесата им завеща. Още приживе тя разпредели дяловете си между двете си деца. Принц Уилям получи своето наследство, когато навърши 30 години, а принц Хари едва след като стана на 35. Не е ясно, защо Даяна е настояла за такова разделение, но явно е имала сериозни причини да поиска това.

Уилям и Хари си разделиха наследството на Даяна сн. Wikimedia

Уилям и Хари си разделиха наследството на Даяна сн. Wikimedia

Заради разделянето между двамата братя и усложняването на ситуацията с херцозите на Съсекс, неотдавна е изготвено ново споразумение. Според него, приходите от фонда на Даяна ще отиват в специално посочено от Меган и Хари благотворително дружество, докато двамата не създадат своя фондация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар