Наталия Симеонова стигна дъното

Наталия Симеонова стигна дъното
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова загуби битката с килограмите

Наталия Симеонова загуби тежката битка с излишните килограми. Бившата фея на любовта без проблем консумира по половин хляб и няколко пържоли на хранене, пише Хот арена, позовавайки се на в. „Уикенд”.

От години блондинката води неравна битка с килограмите.

Тя вече е почти 100 килограма, но въпреки това апетитът й се оказва по-силен от всичко.

Напоследък често се случва Наталия Симеонова да преполови един хляб на хранене. Обикновено менюто й включва пържоли и картофи в големи количества.

Обилното похапване блондинката съчетава с любимото си вино. Но дори и след консумацията на алкохолното питие, тя очевидно няма притеснения да седне и зад волана, допълва още изданието.

Репортер на „Уикенд“ се натъкнал на подобна ситуация миналата седмица.

Тогава Симеонова се срещнала със своя дружка в заведение в центъра на София. Двете дами похапнали обилно. По време на обяда Наталия гордо демонстрирала, че отдавна е загърбила диетите.

След обилното похапване и няколко чаши вино, бившата водеща седнала зад волана на лъскавия си джип „Порше Кайен” и отпрашила в неизвестна посока.

Запознати коментират, че наднорменото тегло на блондинката не се дължи само на лош метаболизъм, а на големите количества калорична храна, която тя поглъща на всяко хранене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар