Раздор между Захари Бахаров и Владо Карамазов (Вижте какво се случва между тях)

Раздор между Захари Бахаров и Владо Карамазов (Вижте какво се случва между тях)
5 (100%) 1 vote

Приятелството на Владо Карамазов и Захари Бахаров вече остана в миналото

Отношенията на Влади Карамазов и Захари Бахаров са изключително обтегнати, пише Хот арена, позовавайки се на в. „Уикенд”.

Двамата най-добри приятели са преминали в нов етап на отношенията си. Те дори не се поздравяват, разкрива изданието. В основата на раздора между тях стои финансов мотив.

Карамазов и Бахаров някога работили в съдружие с Юлиан Вергов. Тримата имали общ бизнес. Фирмата им завършила няколко доста успешни театрални проекта.

Но Бахаров внезапно решил да се оттегли от общото начинание. Той започнал работа по проекти заедно с половинката си Дима Алексиева.

Един от проектите им, наречен „Поетите”, влошил още повече отношенията между Бахаров и Карамазов.

Последният също получил покана за участие за проекта, но в последния момент се отказал от участието си.

Бахаров бил бесен на бившия си партньор и не успял да преглътне факта, че той се е подиграл с него. Запознати споделят, че в основата на отказа на Карамазов е фактът, че той не се чувствал достатъчно уверен, за да рецитира поезия.

Носи се слух, че той умишлено изиграл бившия си съдружник, защо искал да му покаже какво е някой да ти обещае нещо и накрая да се откаже от думата си.

Карамазаов така и не намерил сили да прости на Захари за това, че той не пожелал да работят заедно и се оттеглил без да каже и думичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар