Принц Хари разгневи кралицата с критики към нея: Време е да признаете грешките си! 

Гласувайте за статията

Принц Хари се опита да окуражи млади лидери, но допусна сериозен гаф

Опитите на принц Хари да си намери мястото в новия си живот в Америка, бележат гаф след гаф. Принцът успя да разгневи кралицата и да си спечели недоволството на куп свои колеги и приятели, след като направи доста непремерено изявление. Повлиян от борбата срещу расизма в САЩ, принцът се включи в среща на младите лидери, покрай Queen’s Commonwealth Trust, на която кралицата остава ръководител. Организацията има за цел да подкрепи млади лидери от всички страни, които са част от общността. До януари, когато обявиха оттеглянето си от кралските си задължения, херцозите на Съсекс бяха почетни ръководители на дружеството и помагаха на Елизабет в работата с него.

По време на среща с някои от младите лидери, Хари заяви, че е крайно време страната му да се „покае за грешките си и да се поучи от примера на други страни“. „Време е да си признаят грешките и да започнат да ги поправят, а не да мълчат“, каза принцът.

Това беше доста неприятен удар по предците му, а и по самата му баба, кралица Елизабет. Публична тайна е, че Хари е любимият внук на кралицата, заради което и много неща му бяха прощавани през годините.

Последните изказвания на принца бяха сериозно критикувани, пише „Дейли мейл“. В Англия се възмутиха от това, че внукът на кралицата нанася удар и върху нейния престиж с непремерените си думи. В Америка обаче принцът получава подкрепа за смелостта си да надигне глас срещу грешките от миналото. Но и там таблоидите не пропуснаха да го разкритикуват, че използва ситуацията, за да привлече вниманието върху себе си.

Принц Хари и Меган пак разгневиха кралицата с гаф сн. Инстаграм

Принц Хари и Меган пак разгневиха кралицата с гаф сн. Инстаграм

И докато от двете страни на океана критикуват действията му, дворецът пази мълчание. Думите на принца обаче вероятно са разсърдили сериозно кралицата. Макар и на 93 години Елизабет остава все така жизнена и не се предава. Дори нещо повече — държи юздите на страната по-стабилно от всякога, въпреки че се е изолирала в Шотландия за лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар