Разводът на Том Круз и Кейти Холмс: Пари, мълчание или сциентология – какво ги раздели завинаги?

Гласувайте за статията

Кейти Холмс от отчаяно влюбена се превърна в щастливо разведена, след като срещна Том Круз

Любовната история на Том Круз и Кейти Холмс започна като приказката за принца и Пепеляшка, но приключи като в „Щастливо разведени“. Актрисата и до ден-днешен избягва да говори за брака си, но всички, които я познават твърдят, че никога не се е чувствала толкова щастлива и свободна, както днес.

Още като тийнейджърка, докато играе в „Кръгът на Доусън“, Кейти признава, че много си пада по Том Круз и си мечтае един ден да се омъжи за него. Мечтата й се сбъдва. Двамата започват да излизат през 2004-та, а по време на снимките „Мисията невъзможна 3“ официално афишират отношенията си. Те дори идват в Рим заедно, за да може Том да получи наградата Давид ди Донатело. В началото всички мислят, че връзката им е просто пиар стратегия, но в средата на 2005-та Кейти забременява, а Том започва да проявява куп странности.

Актьорът си купува ултразвук и настоява сам да следи бременността на съпругата си у дома. По-късно, по време на раждането, на Кейти й е забранено да вика и да говори. Причината е, че според сциентолозите, детето се травмира по този начин.

Холмс се опитва да се адаптира към странностите на съпруга си, а той самият не можеше да спре да я хвали. „Тя е страхотен човек. Ако прекарате и пет минути с нея, сами ще видите. Толкова съм щастлив, след като я срещнах. Това, което имаме, е нещо специално“, споделя Круз.

Том Круз и Кейти Холмс сн. Flickr

Том Круз и Кейти Холмс сн. Flickr

Актьорът обаче дори не подозира, че само месец по-късно Кейти ще се разведе с него. Адвокатите й настояват, че това е частен въпрос и тя просто иска най-доброто за Сури. 11 дни по-късно Кейти получава развод и пълни права над дъщеря им. Том има право да я посещава, но почти не го прави. А по-късно признава, че и в най-лудите си фантазии не е очаквал да се разделят, пише popara.mk

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар