Джулия Робъртс отрече за развода (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс и съпругът й отпразнуваха 18 години брак и показаха колко са щастливи заедно

Джулия Робъртс отпразнува вчера 18-годишнината от брака си с кинооператора Даниел Модър и така опроверга всякакви слухове за развод, които върлуват из медийното пространство.

Както знаем, Джулия Робъртс беше една от малкото холивудски звезди, които последни отвориха Инстаграм профил за споделяне. Актрисата е лаконична и досега, като отбеляза семейния празник само с думите: „18 години!“. Джулия и съпругът й са избрали за дата на брака си 4-ти юли, в чест на националния празник на САЩ.

Тя е щастлива майка на три деца – Хейзъл, Финеъс и Хенри. В интервю за британския „Marie Claire“ Джулия Робъртс споделя, че най-важното правило при възпитанието на децата е доверието в тях.

„Мога да говоря само за личния си опит. Когато детето навърши 5 години, мислиш, че това е най-благодатният момент в общуването ви, после, когато е на 7 отново преоткриваш щастието да си майка, а когато е на 12, си мислиш, че това е най-прекрасната възраст да се радвате един на друг. Да, винаги се безпокоиш, но както казва сестра ми: „Няма смисъл да се тревожиш, когато наистина нямаш реален повод за това. Аз просто се старая да съм винаги до децата ми“.

Джулия Робъртс твърди, че семейният живот е преобърнал ценностите в живота й и че кариерата е била поставена на второ място след приоритета да бъдеш добра майка, предават от eva.bg.

Джулия Робъртс и съпругът и отпразнуваха 18 години брак сн. Инстаграм

Джулия Робъртс и съпругът й отпразнуваха 18 години брак сн. Инстаграм

Към снимката със съпруга си, която публикува в социалната мрежа Инстаграм, Джулия получи много поздравления от своите фенове по случай годишнината им. С кадъра актрисата успя да опровергае плъзналите в медийното пространство слухове за развод.

 

View this post on Instagram

 

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар