Защо Маги и Кремена Халваджиян са недолюбвани от съседите си?! (виж тук)

Защо Маги и Кремена Халваджиян са недолюбвани от съседите си?! (виж тук)
2.5 (50%) 2 votes

Семейство Халваджиян в конфликт със съседите си!

Маги Халваджиян дължи над 10 000 лева за общи нужди на жилището в скъпарския комплекс, в който живее, пише вестник „Уикенд”. Ще припомним, че семейството на телевизонера обитава изключително шикозен имот в гъзарски столичен квартал.

Халваджиян

Халваджиян на нож със съседите си заради дългове

Жилището е в затворения комплекс „Маунтин вилидж”, намиращ се в близост до езерото Панчарево. С апартаменти там могат да се похвалят още Мая Илиева, Наталия Симеонова, Димитър Рачков и куп други богати и известни българи.

От особен аспект е определението богати, защото обикновен човек едва ли ще може да си позволи лукса да живее там. Само поддържата на месец се равнява на около хилядарка. Като в това число влизат пари за охрана, за градинар и почистване на басейн.

На Халваджиян обаче явно им се свидят въпросните пари, защото сумата, която дължат, е набъбнала на близо 10 бона.

Именно заради дълга им се стигнало до куриозна ситуация. Охраната не позволила на семейната приятелка Гала да посети дома на Маги и Кремена. Водещата на „На кафе” била помолена не чак толкова учтиво да напусне пределите на имота, защото докато не се издължат, популярните обитатели ще останат изолирани.

Цялата тази сага с богатите Халваджиян, на които им се свидят пари за охрана, дошла в повече на съседите. Всички се обединили около тезата, че Магърдич ще трябва да се издължи, ако искат да продължат да си съжителстват мирно и тихо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар