Нова двойка: Внукът на Димитър Димов влюбен в щерката на Кадурин! Преглеждания: 3458

0
Оценете този post

Внукът на Димитър Димов влюбен в щерката на Кадурин!

Поредната звездна двойка е между Лило Петров и Лора Кадурина. Щеше да става дума за просто двама млади влюбени хора, ако той не беше внук на Димитър Димов, а тя – щерка на Георги Кадурин.

Димитър Димов
Внукът на Димитър Димов влюбен в щерката на Кадурин

Любовта помежду им пламнала преди няколко години. Запознали се в НАТФИЗ, където и двамата в момента учат „Кинодраматургия”, пише вестник „Телеграф”. От момента, в който искрата пламнала, двамата заживели и под един покрив.

За връзката помежду им говори и майката на Лора – Мариана Миланова. Жената е доволна, че въпреки че вече не е малкото им момиченце, Лора звъни всеки ден. Разговарят, споделят, обсъждат и се радват на близостта си, макар и от разстояние.

Като основно занимание на двойката Петров – Кадурина близки определят пътешествията. Двамата много обичали да откриват заедно нови места.

Малко преди светът да затвори заради епидемията от коронавирус, те посетили Милано. Там освен разкошния град, открили и красотата на намиращите се в близост езера.

Изданието допълва, че преди да се залюби с Кадурина, внукът на известния писател бил двойка с друга актриса – Весела Бабинова.

Двамата бяха засичани редовно от фотографите, но тръпката помежду им не просъществувала дълго. В момента Весела е в очакване на първото си дете от друг популярен артист.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.