Алекс Петканова натиска Дани за второ бебе! (виж тук) Преглеждания: 1302

Алекс Петканова иска още деца от Дани Петканов
0
5/5 - (1 vote)

Алекс Петканова иска да роди второ дете на Дани!

Алекс Петканова е готова да стане майка за втори път. Моделката, която е майка на син, иска голямо семейство със съпруга си Даниел Петканов, който водеше „Гласът на България” заедно с Александър Кадиев.

Алекс Петканова
Алекс Петканова иска още деца от Дани Петканов

Красавицата и мъжът й в момента са на почивка в Гърция, откъдето споделят плажни снимки с приятелите си, пише вестник Уикенд.

Алекс Петканова не се притеснява за фигурата си, защото успява винаги бързо да влезе във форма. Припомняме, че през април тя се похвали с пълна трансформация на тялото си.

С редовни тренировки и хранителен режим Александра Петканова постигна завидни резултати. Манекенката показа трансоформацията на тялото си, която е осъществила само за два месеца с интензивен спорт и някои ограничения.

Тя разкри как е направила „плочки“ на корема и е оформила стегнати мускули на краката. Почитателите й побързаха да я попитат какъв режим спазва и отговорът й не закъсня.

Риалити звездата казва, че всяка година спазва житния режим на Петър Дънов, който изчиства организма от токсините, но и топи подкожните мазнини.

След това съпругата на Даниел Петканов започва постепенно захранване, а от 2 месеца не близва сладко, тестено, пържено, газирано, алкохол. Всички вредни храни напълно е изключила от менюто си и резултатите са впечатляващи

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.