Богдана Карадочева търси помощ от ГДБОП! (още подробности)

Гласувайте за статията

Богдана Карадочева бясна, правят реклама против гъбички на нейн гръб!

Богдана Карадочева стана жертва на измама и не се поколеба да потърси помощ от ГДБОП. Каралицата на шансона отиде на крака в полицейската дирекция, за да подаде сигнал срещу банда, злоупотребила с името й.

Богдана Карадочева

Богдана Карадочева стана жертва на нагла измама

Жалбата й беше приета и служителите на МВР тутакси се задействаха. Това е показател как трябва да се реагира в подобни случаи.

„В интернет се завъртя реклама на лекарство за гъбички, на което аз бях представена eдва ли не като рекламно лице. Имаше и публикувано интервю с мен, че едва ли не съм била на смъртно легло, но с въпросния „лек” съм оздравяла.

А нито съм разговаряла с въпросните, нито някога през живота си съм страдала от гъбички на ръцете и краката. Не можех да подмина това безобразие и веднага отидох в ГДБОП. Менте рекламата беше свалена от електронната мрежа, но извършителите на престъплението още се издирват”, сподели пред репортер на вестник „Уикенд” естрадната легенда.

И допълни, че се надява полицаите да открият виновниците, а прокуратурата да ги даде на съд и да им издейства наказание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар