Маги Халваджиян задлъжня (Дължи над 10 бона)

Съседи скочиха на Маги Халваджиян заради неизплатени 10 бона сн. Инстаграм
0

Съседи подгониха Маги Халваджиян заради огромни дългове

Маги Халваджиян дължи над 10 000 лева за общи нужди на жилището в скъпарския комплекс, в който живее. Ще припомним, че семейството на телевизионера обитава изключително шикозен имот в гъзарски столичен квартал.

Жилището е в затворения комплекс „Маунтин вилидж“, намиращ се в близост до езерото Панчарево. С апартаменти там могат да се похвалят още Мая Илиева, Наталия Симеонова, Димитър Рачков и куп други богати и известни българи, пише „Уикенд“.

От особен аспект е определението богати, защото обикновен човек едва ли ще може да си позволи лукса да живее там. Само поддръжката на месец се равнява на около хилядарка. Като в това число влизат пари за охрана, за градинар и почистване на басейн. На семейство Халваджиян обаче явно им се свидят въпросните пари, защото сумата, която дължат, е набъбнала на близо 10 бона.

Именно заради дълга им се стигнало до куриозна ситуация. Охраната не позволила на семейната приятелка Гала да посети дома на Маги и Кремена Халваджиян. Водещата на „На кафе“ била помолена не чак толкова учтиво да напусне пределите на имота, защото докато не се издължат, популярните обитатели ще останат изолирани.

Цялата тази сага с богатите Халваджиян, на които им се свидят пари за охрана, дошла в повече на съседите. Всички се обединили около тезата, че Магърдич ще трябва да се издължи, ако искат да продължат да си съжителстват мирно и тихо, предават от hotarena.net.

Съседи скочиха на Маги Халваджиян заради неизплатени 10 бона сн. Инстаграм
Съседи скочиха на Маги Халваджиян заради неизплатени 10 бона сн. Инстаграм

Това, че дължи такава огромна сума обаче, въобще не притеснява Халваджиян, който вече откри летния сезон. Той обикаля българското море и често споделя снимки със своите фенове в социалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

Северен плаж Приморско 2020. От 1993 не го бях виждал така!

A post shared by Magi Halvadjian (@magi_halvadjian) on

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.