Стана ясно коя е поредната изгора на шеф Иван Манчев

Стана ясно коя е поредната изгора на шеф Иван Манчев
3 (60%) 1 vote

Влюбеният готвач не спира да глези новата си любов

Стана ясно коя е поредната жена, по която шеф Иван Манчев си изгуби ума.

Водещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев отново е влюбен до уши.

шеф Иван Манчев

Влюбеният готвач не спира да глези новата си любов

Новата му избраница се казва Ива и върти собствен бизнес. Тя също има един брак зад гърба си и деца от предишната си връзка.
С шеф Иван Манчев се запознали покрай свои общи приятели преди няколко месеца. Кулинарят веднага хлътнал по хубавицата. Влюбеният готвач обича да глези новата си половинка и не спира да я обсипва с подаръци.

Неотдавна двамата се върнаха от романтична почивка в Гърция, където отседнали в луксозен хотел. Връзката им е сериозна, макар двамата да не живеят заедно. За момента те не искат да избързват с отношенията си, както стана с предишната му приятелка Цветомила.

Тя набързо го дари със син Александър, а Манчев упорито я криеше от медиите. Чак когато го направи татко за трети път пусна тяхна обща снимка. Заради нея той се разведе. Най-изненадващото е, че само няколко месеца след раждането на Александър, той я заряза и тя се прибра в родната си Варна.

Сега не ги свързва нищо освен детето. Шеф Иван Манчев е обезпечил финансово Цвети, така че нищо да не липсва на наследника им. Той се погрижи и за бившата си съпруга Марина, с която бяха заедно 18 години.

След развода Манчев й остави луксозния им семеен апартамент, в който наля цяло състояние. Марина пък откри щастието с по-млад мъж и дори изглежда подмладена. Децата й от кулинаря одобряват новия й приятел. Както и новата половинка на татко си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Стана ясно коя е поредната изгора на шеф Иван Манчев”

  1. елена тодорова

    юли 06. 2020

    мазен помияр

Добавете коментар