Хороскоп за 6 юли, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ако през следващите дни се чувствате неудовлетворени и у вас се появи усещането, че нещо липсва, има голяма вероятност да се дължи на това, че потискате творческите си заложби и заглушавате гласа на сърцето си с оправдания, които уж ви звучат логично. Намерете време за почивка, макар че е понеделник, или пък за дълга разходка.

Телец
Открийте своята цел и посока, защото ако не го направите, ще се чувствате напрегнати и ще започнете да си го изкарвате на хората край вас. Възможни са критични моменти – лесно ще избухвате и няма да проявявате търпимост към околните. Избягвайте опасните ситуации, не действайте импулсивно.

Близнаци
Може би ще искате да прекарвате повече време с любимия човек или с други близки хора и ще се радвате на простичките наслади, които ви предлага животът. Подреждането на дома, готвенето и грижите за децата ще ви доставят истинско удоволствие.

Рак
Имайте предвид, че пренебрегването на нуждите ви – например от сън, почивка, спокойствие или от нещо друго – може да ви се отрази неблагоприятно и да доведе до физически и психически симптоми – отслабен имунитет, нервност, проблеми със съня. Задължително намерете време да отдих.

Лъв
Давайте любов, но все пак се съобразявайте с желанията на партньора си и му осигурявайте пространство да диша. Някои от вас може да усетят желание да разкрасят себе си или обстановката наоколо. Може да си купите нова козметика или да промените прическата си, да подредите дома си, да сготвите.

Дева
Емоциите ви ще вземат превес и в някои моменти ще ви е трудно да ги владеете. Внимавайте защото при някои от вас вместо изразяване на чувства, може да се стигне до емоционални изблици, до драматизиране и до сцени на ревност. Овладейте се и бъдете умерени.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар