Десислава Атанасова има повод за гордост (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мнозина смятат, че и тя има пръст в тоалета на абитуриента

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова несъмнено има повод за гордост.

Оказа се, че и Десислава Атанасова е сред ВИП майките, изпратили абитуриенти тази година.

Преди броени дни тя публикува обща снимка със сина си Владислав от балната му вечер. От фотото се вижда, че по случай тържествения повод депутатката е променила и своята визия. Тя е изсветлила косата си от черна до шоколадово-кафява.

Десислава Атанасова

Мнозина смятат, че и тя има пръст в тоалета на абитуриента

Наследникът на Десислава Атанасова пък впечатлява с елегантен костюм в бяло. Той е бил съчетан с вратовръзка и кърпичка в контрастни цветове, съобразно модните тенденции.

по всяка вероятност гордата майка е взела дейно участие в избора му на тоалет за абитуриентската вечер. Едва ли има някой, който да не е наясно с факта, че от години тя е в челната десетка на стилните дами в политиката у нас.

Десислава Атанасова е почитателка на българската мода и не робува на скъпарските чуждестранни марки, като много от колежките си. Тя често може да бъде забелязана сама да избира и купува платове от родни производители, а после да шие костюмите си по свои идеи, пише retro.bg.

Междувременно стана ясно, че още 20 ученици и учители, са пипнали COVID-19 по време на абитуриентските балове във Велико Търново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар