Сергей Станишев се шири в палат в Брюксел (Евродепутатът плаща 120 бона наем)

Гласувайте за статията

Лидерът на ПЕС се шири в къща от 420 кв. в белгийката столица

Сергей Станишев тъне в лукс в белгийската столица, живее в палат за 120 бона на година. Разкошното си имение той обитава с двете си деца и съпругата си Моника.

В имотната си декларация лидерът на европейските социалисти е отбелязал, че площта на имота е 420 кв. м., а наемаа е 60 хиляди евро. Явно заплатата на бившия първи в БСП му е достатъчна да осигурява охолен живот на семейството си, но и да спестява.

Снимка: ПИК

Станишев е декларирал няколко банкови депозита, като най-големия е за 155 хиляди евро. Неговата половинка също има спестявания – единия й влог е 114 553 евро и е в българска банка, а другия от 10 хил. евро е в чужбина.

От декларацията на Моника Станишева се вижда още, че преди три години тя в купила апартамент в  столицата за 170 хиляди лева. Но е взела под наем и къща, която е с двойно по-големи размери, от тая, в която живее в Брюксел.

Не е ясно дали имотът от 700 кв. метра в Драгалевци е същият, в който фамилията отсяда когато се върне в България.

В родината по-често се прибира съпругата на лидера на ПЕС, тъй като нейния бизнес е на родна земя. Така, че много рядко можем да видим цялото семейство Станишеви в пълен състав. Това се случва единствено по празниците.

От известно време госпожа Станишева има още една причина да си идва по често. Дъщеря й от банкера Венцислав Йосифов се прибра в София, след като изкара специализация в Обединеното кралство.

Тя е поела по пътя на майка си като се занимава с рекламна дейност, предават от retro.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар