Лили Иванова прибра цяло състояние от продажбата на прокълнатия си апартамент

Лили Иванова прибра цяло състояние от продажбата на прокълнатия си апартамент
5 (100%) 1 vote

Най-после Лили Иванова успя да продаде прокълнатия си апартамент

Лили Иванова вече не е собственик на фаталния апартамент, който купи преди 10 години в затворения комплекс „Силвър Сити“. Преди няколко години певица влезе в съда заради имота си. Искът срещу нея бе подаден от съседи.

Фаталният имот се намира до Южния парк и е в непосредствена близост до американското посолство. Апетитният имот се помещава в лъскава кооперация в местността Кръстова вада.

Живущите в луксозния комплекс ежемесечно плащат такса за поддръжка, която включва не само само разходите за чистачка, ток и асансьор, но и разходи за градинар, водопроводчик, противопожарна безопасност и още куп дейности.

Подобна такса е задължителна за всеки собственик на жилище в комплекса. Но въпреки това, Лили Иванова вероятно е отказала да плаща такса за поддръжката на имота си.

Това е причината домоуправителят Георги Хаджитодоров да заведе дело в Районния съд. Искът срещу певицата – по чл. 410 от ГПК бе за неплатени парични суми до 25 000 лв.

Той внесе и още един иск за възбрана на имота заради задълженията. След като разбрала за исковете, изпълнителката веднага се свързала с домоуправителя, за да плати дължимите суми, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

На 25 юни 2016 година, точно 3 месеца по-късно, делото е било прекратено.

Домоуправителят оттеглил иска си, след като примата погасила задълженията си.

Новият собственик на имота е 32-годишен мъж, който се занимава с търговия. Той се сдобил с имота срещу 342 270 лв. През 2009 година Лили Иванова брои 201 430 лева за апаратамента. Това означава, че от продажбата му е спечелила почти 150 000 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар