Пандемията преобърна живота на принц Хари и брат му Уилям

Пандемията преобърна живота на принц Хари и брат му Уилям
5 (100%) 1 vote

Пандемията от коронавирус преобърна живота на принц Хари и неговия по-голям брат принц Уилям

След отказа си от кралските задължения, принц Хари се отдалечи и от брат си Уилям. Публична тайна е, че отношенията им охладняха. Ако се вярва на публикациите в медиите, те дори са се скарали.

Съпругите им също комуникират изключително рядко.

Авторът на книгата „Battle of Brothers: William and Harry – the Friendship and the Feuds“ твърди, че отношенията между двамата братя започнали да охладняват преди година и половина.

Но в последно време ситуацията е започнала да се променя към по-добро, пише БЛИЦ, позовавайки се на Fox News.

Главният редактор на телевизия True Royalty TV Ник Булън е на мнение, че братята най-после са се сдобрили. Според негови източници, принцовете все по-често комуникират по Zoom.

Булън споделя, че по време на карантината, двамата вероятно са се замислили и са оценили наистина важните неща в живота си.

„И както Уилям каза по-рано тази година, Хари винаги ще бъде негов брат”, споделя още главният редактор на известната телевизия.

Уилям бил много обиден на брат си заради решението му да напусне Кралството.

„Той беше наистина много наранен, когато Хари реши да се откаже от кралските си задължения. Двамата бяха добри приятели. Хари е един от малкото хора, към които Уилям наистина би могъл да се обърне”, споделя още Булън.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар