Принц Уилям с ултиматум към Хари (Вижте какъв)

Принц Уилям поставил ултиматум на Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
0

Ковид-19 преобърна живота на принц Уилям и принц Хари

Принц Уилям поставил ултиматум на брат си Хари. След като по-малкия син на принцеса Даяна се отказа от кралските си задължения, отношенията с брат му Уилям охладняха. Според информация в някои медии, двамата дори сериозно са се скарали. Комуникацията между съпругите им също се е свела до минимум, твърдят запознати.

Според автора на книгата „Battle of Brothers: William and Harry – the Friendship and the Feuds“ преди година и половина между синовете на принцеса Даяна е зейнала огромна пропаст. И точно тогава двамата са спрели да се разбират. Напоследък обаче нещата между принц Уилям и принц Хари са се подобрили, съобщава „Fox News“.

Главният редактор на телевизионния канал True Royalty TV Ник Булън смята, че братята са се сдобрили. Негови източници, близки до херцога на Съсекс и херцога на Кеймбридж, твърдят, че принцовете редовно общуват помежду си и са започнали често да си звънят по Zoom.

„Мисля, че по време на карантината им се наложи да се замислят, както и много други семейства, над наистина важните неща. И, според мен, и двамата разбират, че отношенията им са изключително важни“, казва Булън. „И както Уилям каза по-рано тази година, Хари винаги ще бъде негов брат“, добавя той.

Според информацията, с която Булън разполага, решението на Хари да напусне кралското семейство обидило страшно много Уилям. „Той беше наистина много наранен, когато Хари реши да се откаже от кралските си задължения. Те бяха добри приятели, наистина много близки братя. Хари е един от малкото хора, към които Уилям наистина би могъл да се обърне“, добавя Булън.

Ултиматум

На преговорите през януари в двореца в Сандрингам, където се решавала по-нататъшната съдба на Хари, херцогът на Кеймбридж заел твърда позиция и настоял брат му или да остане и да запази правомощията си в кралското семейство, или да напусне и да ги загуби напълно.

„Посланието до Хари беше: „Влизаш или си навън. Ще продължим да бъдем братя, ще продължим да се обичаме, но по отношение на тази кралска роля, трябва да вземеш решение“. Мисля, че за Уилям това беше една от най-трудните срещи, но това е заради това чувство на дълг“, казва още главният редактор на True Royalty TV.

Принц Уилям поставил ултиматум на Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Принц Уилям поставил ултиматум на Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Булън се надява отношенията между братята да продължат да се затоплят. По думите му Хари винаги е знаел, че Уилям един ден ще бъде крал. „Дългът на Хари като принц е да подкрепя монарха. Той ще подкрепи Уилям. Сигурен съм в това“, посочва в заключение Ник Булън, предават от jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.