Меган Маркъл става продуцент (Още разкрития)

Меган Маркъл става продуцент сн. YouTube
0

Меган Маркъл сключи ново споразумение

Меган Маркъл ще продуцира филм, базиран на политически роман, предадоха от „The Sun“. Твърди се, че херцогинята на Съсекс е постигнала споразумение с авторката на „Election Year“ Лойд Скот. Като продуцент кралската снаха ще участва и в написването на сценария.

Книгата проследява историята на Маверик Джонсън Малоун от Сената на САЩ, който работи за сенатора Съни Уейнрайт, но се оказва, че е руски шпионин. Говори се, че Меган се е трогнала от главния герой и лично се е свързала със Скот. Маркъл заявила обаче, че не желае да се включва в екшъна и ще работи само зад камерата.

„Лойд е много развълнувана и разказва на всички как ще си партнира с херцогинята. Сценарият ще се получи много добре и Меган разполага в контактите, които да й помогнат да популяризира продукцията. Историята съдържа послания за демокрация и справедливост, на които Меган държи изключително много“, коментира анонимен източник.

Слуховете гласят, че принц Хари и Меган Маркъл в подаденото заявление за лицензиране на новата си фондация „Арчиуел“ са добавили като цел на организацията си продукцията на филмови и телевизионни проекти, дигитално развлекателно съдържание, основаването на уебсайт с информация за фитнес и здраве.

Херцогът и херцогинята на Съсекс също така официално закриха старата си фондация „Sussex Royal“. Твърди се, че принц Хари и Меган Маркъл ще фокусират ресурсите си към фирмата за екотуризъм на Хари „Травеллист“. Тя цели да помогне на силно засегнатия от пандемията сектор, предават от standartnews.com.

Меган Маркъл става продуцент сн. YouTube
Меган Маркъл става продуцент сн. YouTube

Само преди няколко дни стана ясно също, че бившата актриса и внукът на Елизабет Втора са подписали и договор с известна ораторска агенция. Така херцогът и херцогинята ще получават пари за говоренето си пред публика. Съгласно договора Меган и Хари ще изнасят лекции на различни теми като половото равенство, расовата справедливост, менталното здраве и околната среда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.