Емануела втрещи: Митко Динев ме спечели на комар!

Емануела втрещи: Митко Динев ме спечели на комар!
3 (60%) 2 votes
Емануела уж зарова томахавката с милионерския наследник Митко Динев

Той а баща на второто й дете. Оказа се, че той е спечелил красавицата при игра на зарове – пише в. „Уикенд“. Певицата с изумрудените очи сама признава пред познати, че бившият й съпруг Никола Стоянов я е проиграл в една пиянска вечер с Динев и шумна компания на морето.

„Митко и Коко се познават от години, често играят заедно по казината на Слънчев бряг срещу евреи и китайци и им смъкват по две кожи от гърба“ – твърди Емануела.
„Една вечер останали само двамата във ВИП залата на „Кубан“ и играли зарове с огромни залози, по 10 бона на хвърляне. Коко свършил парите и къде на шега, къде на сериозно, ме заложил. Митко спечелил врътката“ – разказва Емануела.

Димитър решил да доведе историята докрай, като същата нощ цъфнал пред стаята на певицата и обявил, че току що я спечелил на комар. Красавицата побесняла, че Никола си е позволил да я заложи и окончателно решила да сложи край на краткия си брак с него.
За да натрие носа на Никола, тя се съгласила да излезе с победителя от облога Митко и като в анекдотите от дума на дума английският възпитаник я омаял с чара си.
Тази любов също не изкара дълго, тъй като милионерската фамилия Диневи така и не припозна палавата фолкаджийка за достойна снаха.

Емануела и Митко от времето, когато бяха заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар