Принц Уилям и Кейт Мидълтън притеснени за психичното здраве на децата си (Вижте тук)

Принц Уилям и Кейт Мидълтън притеснени за психичното здраве на децата си (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще нарушат кралска традиция при обучението на децата си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще нарушат кралска традиция при обучението на децата си. Когато младите наследници на британския трон станат на осем години, те са задължени да учат в интернат. Принц Чарлз – подобно на баща си, принц Филип – е бил закален в училищата в Хемпшир, а принц Уилям и принц Хари – в тези в  Бъркшър.

Вероятно с  децата на Уилям и Кейт тази дълга кралска традиция ще приключи. Двойката се грижи твърде много за психичното здраве на децата си. Кейт и Уилям не искат да ги излагат на ненужен стрес.

„Съмнявам се, че някой би се осмелил да включи членове на кралското семейство в списъци с чакащи“, казва Ингрид Сеуард, експерт по британската кралска фамилия. „Мисля, че те ще наблюдават личното развитие на децата си и ще видят дали ще бъдат щастливи далеч от дома си“.

Драма

Преживял сериозна драма в детството си, принц Уилям е много внимателен към психичното здраве на децата си. Възможно е той и Кейт да разсъждават по този начин: ако децата са щастливи в училището си, защо да промените нещо?

В момента принц Джордж и 6-годишната принцеса Шарлот посещават училище „Томас Батерси“. То бе поставено под карантина в началото на пандемията от коронавирус. Съдбата на образователните институции в Обединеното кралство все още не е известна, така че вероятно херцозите на Кеймбридж няма да трябва да вземат съдбоносно решение веднага, предават от tialoto.bg.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са притеснени за психичното здраве на децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са притеснени за психичното здраве на децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

А Кейт и Уилям вече се завърнаха към ангажиментите си към кралското семейство след изолацията в дома си Анмър Хол. И докато досега те изпълняваха повечето от тях заедно, сега, според експерти, на херцоюзите на Кеймбридж ще им се наложи да тръгнат по различен път. Заради напускането на Меган Маркъл и принц Хари Кейт и Уилям ще изпълняват служебните си ангажименти поотделно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар