Седмичен хороскоп за 5-11 юли, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
През отминалите седмици много от вас бяха подложени на голям стрес, затова сега е моментът да си дадете повече почивка. Под „почивка“ може да се разбира взимането на почивни дни и намаляването на темпото в работата, но и успокояването на съзнанието и отдалечаването на проблемите. Последното, разбира се, не е никак лесно, но бихте могли да опитате.

Скорпион
Точно сега навярно фокусът на вниманието ви ще е върху връзките – най-вече интимните и партньорските, но при някои влиянието може да засегне и деловите взаимоотношения. Най-общо ситуацията ще изглежда така – или ще трябва да направите някаква промяна – вътрешна или външна, или положението ще стане по-напечено и е твърде вероятно да излезете от контрол.

Стрелец
Ще ви владеят силни емоции, които до голяма степен ще определят действията и постъпките ви. Няма да отдавате кой знае какво значение на външния свят, важни ще са душевните ви преживявания. Каквото и да се случва, има риск проблемите да ви се струват по-значими, отколкото са и съответно да реагирате крайно. Поведението на любимия човек може да отвори някои стари рани.

Козирог
Сигурно е, че за вас седмицата ще е интересна и динамична. За да отговорите адекватно на предизвикателствата, ще трябва да сте по-гъвкави и адаптивни. Опитвайте да се нагаждате към онова, което животът ви поднася, вместо да се държите със зъби и нокти за установеното и сигурното. Учете нови неща и предприемайте малки промени – това ще ви носи успех.

Водолей
Ако се доверявате повече на съдбата и не се опитвате да контролирате всичко, ще сте по-спокойни и нещата ще се случват по-лесно. Това не значи да се отказвате от целите си, а просто да не се вкопчвате в тях и да не се опитвате да ги реализирате на всяка цена и с всички средства. Каквото има да става, ще се случи – тази фраза може и да ви се струва клише, но в случая ще бъде напълно вярна.

Риби
Обърнете внимание на неизпълнените задачи – както в личен, така и в служебен план. Каквото може да завършите, приключете го! Не оставяйте днешната работа с намерението да се заемете с нея утре или с надеждата, че някой друг ще го направи вместо вас. Утре ще имате по-важни цели и задачи, а работата си е ваши и само вие бихте могли да я свършите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар