Хакерът милионер Иван Тодоров забърса щерката на Фатик

Гласувайте за статията
Подсъдимият за кибертероризъм Иван Тодоров неразделен с Адриана Тюркмен

Иван Тодоров, шефът на печално известната фирма за киберсигурност „ТАД груп“, има нова тръпка след излизането си от ареста – пише в. „Уикенд“. 43-годишният варненски милионер е подхванал интимна връзка с чувствително по-младата от него Адриана Тюркмен, дъщеря на застреляния през 2003 г. мафиотски бос Филип Найденов-Фатик – отбелязва изданието.

През последните 3 месеца Иван Злото, както е известен в родния си град Варна хакер №1 в страната, е почти неразделен от чувствително по-младата от него Адриана. Двамата обикаляли заедно нощните заведения в София и по Северното Черноморие, а ако се вярва на светската мълва щерката на Фатик даже се е нанесла да живее в столичния апартамент на Тодоров. Въпреки че са заедно от пролетта, двамата все още не са обявили официално връзката си. Според запознати обаче Тодоров е хлътнал до уши по 23-годишната щерка на Фатик.

Приборилата коронавирус Адриана Тюркмен е светъл лъч в живота на морския баровец. Делото срещу Иван Тодоров за хакнатите данни на НАП през 2019 г. все още не е стартирало. Междувременно фирмата му за киберсигурност „ТАД груп“ бе обявена във фалит, а голяма част от заведенията му също спуснаха кепенци. Тодоров е на свобода с парична гаранция от 100 хил. лева – припомня изданието.

Тодоров си е загубил ума по Адриана

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар