Лекарка от Спешна помощ с разтърсващи слова след смъртта на д-р Юлиан Стамов

Гласувайте за статията

Лекарка от Спешна помощ избухна с емоционален пост след смъртта на младия лекар, който загуби битката с коронавируса

Колежка на починалия лекар избухна в мрежата. Повод за изказването й станаха слуховете, че колегата й д-р Юлиян Стамов е страдал от онкологично заболяване, което е довело до фаталния край.

Д-р Десислава Кателиева заяви, че е авторът на постовете за смъртта на заразените си колеги –  д-р Юлиян Стамов и д-р Нели Пандова, които е познавала лично.

Те заяви, че те са били невероятни професионалисти и хора.

„Те не заслужават дебат в социалните мрежи и медиите по темата: „Истина или Лъжа е, че те починаха от КОВИД 19?“, написа гневната лекарка.

Тя добави, че този дебат е измислен от сайтове за фалшиви новини.

„Махнете си мръсните ръце от паметта на тези чисти хора. Намерете си друга плячка“, призова д-р Кателиева.

Тя добави, че с коронавирус може да се заразим в дискотека, на почивка, на круиз или на работното си място. Лекарката добави, че колегите й са се заразили именно на работното си място и след това са заразили и близките си.

„Да,те имаха и придружаващи заболявания като всички вас, но можеха да остареят с тях. Те обичаха Живота и въпреки това го загубиха заради вас! Не напуснаха,не се скриха в домовете си, като вас!“, пише още д-р Кателиева.

Тя допълва, че с постовете си не е искала да внесе допълнителен драматизъм в тази драматична ситуация, а просто е написала всичко това от мъка и уважение към колегите си, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар