Бен Афлек се сгоди за Джей Ло с пръстен за 1,2 млн. (Какво се случи с бижуто?)

Гласувайте за статията

Актьорът поиска ръката на певицата с възможно най-скъпия пръстен с рядък розов диамант

Спомняте ли си как Бен Афлек се сгоди за Дженифър Лопес преди години? Тогава те бяха най-одумваната холивудска двойка. Връзката им продължи едва две години, но през това време те обявиха и годеж .

За съжаление звездите се разделиха и не минаха пред олтара, но някои се интересуват какво се случи със скъпаркия пръстен, с който Бен поиска ръката на Джей Ло.

Актьорът подари на певицата през 2002 г диамантен пръстен на стойност 1,2 млн долара. Да с припомним как започна връзката и. Двамата се влюбиха на снимачната площадка на филма Gigli, но потвърдиха, че са двойка след края на снимките.

Бен Афлек и Джей Ло сгодени и влюбени
Снимка: Гугъл

Феновете им бяха много развълнувани и те бяха първата двойка, която получи общо име – Бенифър.

Когато Афлек предложи на Дженифър целия свят бе изненадан. И то най-вече заради годежния пръстен. Той сам обяви, че отишъл при един от най-прочутите златари в света и купил най-скъпото годежно бижу за 1,2 млн долара, украсено с розов диамант. А Джей Ло още тогава призна, че е влюбена в пръстена.

Двойката се раздели през 2003 г без да узакони връзката си и певицата реши, че е най-добре да върне скъпаркото изделие. Тя веднага го върна на Бен, след като развалиха годежа, но той до ден днешен не призна какво е направил с него.

Много от феновете му са убедени, че го е запазил за спомен и не е сбъркал, като не го е продал. Неговата стойност в момента е много по-голяма от тази преди 7 години, предават от crnobelo.com.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар