Маруся Мирчевска: Людмила Живкова не се самоуби, предадоха я! (Всичко за драмата)

Маруся Мирчевска: Людмила Живкова не се самоуби, предадоха я! (Всичко за драмата)
5 (100%) 2 votes

Снахата на Тато разкри тайните на социалистическата принцеса

Тайните около Людмила Живкова, наричана червената принцеса не спират да вълнуват 39 г след нейната загадъчна смърт. Бившата жена на нейния брат Маруся Мирчевска повдига завесата около нейната мистериозна личност.

Днес ако бе останала жива дъщерята на Тато трябваше да е на 78 г, тя обаче си остана вечно на 39. Около трагичната й кончина остават без отговор десетки въпроси.

Снимка: Ретро

Маруся е била една от доверените хора на Людмила и за първи път оспори версията за самоубийство. „ Тези, които се интересуват трябва да знаят, че тя не се е самоубила, погуби я предателството на приятелите й. Такава постъпка не е типична за нейния характер, не би оставила сами децата си. Ние живеехме в общ дом, във вила 32. Живкова бе силна личност, не бе боледувала през последните три години, освен през последния месец, пише Марчевска в социалната мрежа”.

Снахата на Тодор Живков и жена на брата на Людмила Владимир е в брак с него само три години. Маруся признава, че това са най-хубавите й години, защото са свързани с раждането на сина й както и с присъствието на Людмила в живота й. Двете млади жени били много близки и Марчевска я имала за духовна майка и учителка, която й помага в най-трудните моменти.

Тяхната връзка продължава и след развода с Владко. Покрай Людмила Маруся се запознава и с пророчицата Ванга, но не разкрива дали някога двете коментирали с ясновидката мистериозниата смърт на щерката на Тато.

Официалната версия за смъртта на Живкова, която умира през 1981 г е мозъчен кръвоизлив. Тръгват най-различни слухове, които обаче остават и до днес скрити от „желязната завеса”, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар