Родителката на Мохамед Абдулкадер направи горещи разкрития

Родителката на Мохамед Абдулкадер направи горещи разкрития
5 (100%) 1 vote

Майката Мохамед, който е с обвинение за тероризъм, проговори

Анелия – майката на Мохамед Абдулкадер, проговори в ефира на Нова тв.

Тя заяви, че снимките му с униформата и оръжието, са просто позьорство пред другите. Сънародничката ни е в шок от новината, че синът е обвинен за участие в терористично престъпление зад граница.

Анелия сподели в ефира на Нова тв, че изключително трудно е успяла да напусне Сирия по време на войната. Тя счита, че уличаващите доказателства срещу Мохамед, ще паднат в съда и той ще бъде оневинен.

Майката на младежа е сигурна, че в случая става въпрос просто за снимки, с които той е искал да привлече вниманието на приятелите си и да се докаже пред тях.

Анелия не крие, че е виждала тези снимки и преди. Тя сподели, че многократно е настоявала Мохамед да не ги публикува. Но той винаги й отговарял едно и също, а именно че няма какво да крие.

Родителката на обвинения за тероризъм младеж все още си спомня целия ужас от войната в Сирия. Тя разказва, че нейният син, както и останалите деца в Сирия, бил принуден да носи бронежилетка, за да се спаси.

Анелия добави, че бащата на Мохамед никога не е искал той да живее в Сирия.

Тя отрече и слуховете, че родителят му е ръководител на джихадистката групировка „Султан Мурад”.

Жената разказва, че когато са били в Халеб, съпругът й е участвал в тази групировка, но не с бойни действия, а единствено като присъствие, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар