Шефът на „ТАД Груп“ заби щерката на Фатик

Шефът на „ТАД Груп“ заби щерката на Фатик
5 (100%) 1 vote

Иван Тодоров – шефът на „ТАД Груп”, се носи на крилете на любовта с наследницата на Фатик

Хакерът Иван Тодоров има нова тръпка. След излизането си от ареста той успя да омае щерката на Фатик. 43-годишният милионер от Варна върти любов със значително по-младата от него Адриана Тюркмен, узна HotArena.

В родния си град хакер №1 у нас е по-известен с прякора Иван Злото. От няколко месеца той и щерката на Фатик са неразделни. Красавицата даже се е преместила в жилището на любимия си в столицата, което се намира в тузарския жилищен комплекс „Стела Бояна”.

Връзката им датира от тази пролет. Въпреки това двамата с Адриана Тюркмен все още не са обявили официално, че са заедно.

Запознати разкриват, че Иван Тодоров е луд по 23-годишната наследница на Фатик. Покрай нея той е забравил напълно бившата си изгора.

След хакерска атака срещу системата на НАП, която доведе до теч на лични данни на близо 5 милиона българи, тогавашна му приятелка Гергана веднага го напусна. Докато Иван Тодоров бе в ареста, изгората му дори си намери ново гадже. Тя започна връзка с футболиста Павел Виданов, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Милионерът излезе от ареста под гаранция от 100 000 лв. Но покрай скандала с НАП, бизнесът му се срина. Той затвори дори заведенията си във Варна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар