Помните ли Карол от „Стъпка по стъпка“? Вижте каква яка „баба“ е днес (Снимки)

Гласувайте за статията

Помните ли Карол от „Стъпка по стъпка“? Вижте Сюзън Сомърс днес

Сюзън Сомърс се прочу в България като Карол Фостър от „Стъпка по стъпка“ и остана в сърцата на много мъже с атрактивна визия и палав характер. Оказва се, че и в живота, подобно на героинята си, самата Сюзън е не по-малко палава. И на 73 години продължава да младее и да е в топ форма.

Наскоро актрисата се разходи по червения килим и само няколкото килограма повече и няколко бръчки по лицето издаваха, че вече не е в първа младост. Това обаче няма никакво значение за съпруга й Алън Хамел, който все още лудее по нея и често я носи на ръце до спалнята.

За това сподели самата актриса, която е омъжена от 40 години, но всеки ден е като истински меден месец за нея. Двойката няма свои деца, но имат по едно дете от предишните си бракове и са невероятно щастливи.

84-годишния съпруг на актрисата признава, че от 1970 година, когато се събрали, до днес не спират да се обичат.

Не, че в началото им е било лесно.

Алън признава, че първите години на брака им двамата били като куче и котка. Неведнъж стигали и до бой, но си давали сметка, че договорът им е истински и си струва да намерят начин да се разберат един с друг.

„В един момент седнахме и осъзнахме, че наистина се обичаме и не искаме да се разделяме. От тогава нашите отношения наистина се задълбочиха и не помня последния път когато сме се скарали. Заедно сме по 24 часа на ден, вече 40 години. Не сме се разделяли и за една нощ един от друг. И жадувам да бъда с нея поне още 40 години“, казва той.

Сватбата им навремето доста разбунила духовете, тъй като Сюзън е ирландска католичка, а той евреин. Двамата обаче намерили решили — венчали се и при равин, и при свещеник, и така успокоили семействата си, за да признаят брака им за валиден.

Сюзън Сомърс преди и днес сн. Инстаграм

Сюзън Сомърс преди и днес сн. Инстаграм

Двойката е женена от 1977 година и са неразделни. Явно връзката им наистина е неразрушима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар