Бизнесът на Силвена Роу в Дубай закъса

Гуруто на здравословното хранене - шеф Силвена Роу, готви ново предаване, в което ще блести сама, без колегите си Андре Токев и Петър Михалчев. То ще се казва "Глад ме гони" и ще бъде посветено на любимата тема на кулинарката - как да готвим така, че ястията не само да ни хранят, но и да лекуват.

Подписи на фенове

За целта шеф Силвена събира подписи на фенове, които да изискат Би Ти Ви да й даде ефир. Тв готвачката буквално се опитва да изнуди медиата да пусне шоуто й. "Пишете до Би Ти Ви, защото ще го направя само за вас!", призовава Силвена Роу, когато говори за идеята си за ново предаване. Тя вече има рубрика в социалните мрежи, която се казва "Глад ме гони".

Теми

В нея по цял час обяснява на феновете как да се хранят така, че да отслабнат, с какво да заместят захарта в десертите си, как да измамят природата, за да бъдат вечно млади и красиви, и какво трябва да сложат в чиниите си, за да решат своите хормонални проблеми. Всички тези теми, които за шеф готвачката са нещо като "Отче наш" за ревностния християнин, тя иска да събере в специално предаване. Вместо да се включва всяка седмица в Инстаграм и Фейсбук, готвачката ще развива любимите си теми в седмично шоу, като в същото време ще показва конкретни рецепти в духа на своята здравословна кулинарна религия. "Естествено, Би Ти Ви ме обичат", убедена е Силвена Роу. Въпреки това обаче до момента тя май не е успяла да намери място в програмата на най-гледаната телевизия, освен редовното си участие като съдия в "Мастършеф". Затова много държи всички, които харесват идеята й за "Глад ме гони", да настояват пред медията да му даде ефир, за да не се предлага в други телевизии. "Тази програма трябва да стане! Естествено, тя ще стане! Ама искаме да е по Би Ти Ви", настоява майсторката на черпака. Тя твърди, че ще направи новото си шоу единствено защото е добра душа и иска с него да бъде в помощ на целокупния народ. "К'во да ви кажа... парите в България не са нещо особено, както се знае. Няма да е заради парите!", твърди перхидролената фурия, която се хвали, че няма бял косъм на главата си, пише "Уикенд". В новото шоу щяла да разкрие тайните рецепти, с които спира побеляването на косата. Освен това щяла да обясни за Хашимото, за хормоните, за любимия си "биохакинг", с който спира стареенето - въобще всичко, свързано с идеята човекът да се превърне в "свръхчовек".

Име на бъдещото предаване

Изглежда, все още има нещо неизяснено около името на бъдещото шоу, защото авторката му ту го нарича "Глад ме гони", ту "Гони ме глад". Но това са подробности. Важното е желанието. Мълчанието по темата от страна на Би Ти Ви като че ли подсказва, че от тяхна страна желанието е под въпрос. Именно затова кулинарката се е втурнала да промотира идеята за него пред фенове, надявайки се да събере толкова много поддръжници, че телевизията да наведе глава и да даде картбланш на нейната идея. Самото предаване ще върви веднъж седмично, както авторското шоу на шеф Андре Токев "Ловци на храна", за което не са провеждани никакви агитации преди пускането му в ефир.

"Мастършеф"

Междувременно Силвена обяви, че не е виновна, че телевизията не е излъчила цялото състезание "Мастършеф", а е оставила финалите за есента. Причината не била във факта, че готвачката е заклещена в Дубай и не може да дойде за снимките. Според нея, цялото шоу отдавна е снимано. "Много ме е яд, защото в епизодите, които не излъчиха, са най-хубавите ми тоалети!", тюхка се колоритната пловдивчанка.

За бизнеса в Дубай

Изглежда, бизнесът на Силвена Роу в Дубай е малко позакъсал, защото в момента там работи само единият от двата ресторанта на готвачката. Това призна самата тя в свое включване във Фейсбук. "Единият от моите ресторанти работи, другият не работи, защото знаете... трудничко е", сподели енергичната дама. Именно в такъв момент тя започва да разработва идеята за своята бъдеща тв програма. Въпреки това обаче твърди, че причината да настоява пред Би Ти Ви за нея няма нищо общо с евентуалния хонорар, който би взела от телевизията. "То няма проблем! Аз съм си заета! Имам си бизнесите в Дубай, живот и здраве, иншаллах, и в Египет ще отворя", твърди съдийката от "Мастършеф". Българските й фенове също имали шанс един ден да опитат храна, приготвена в собствената й кухня. Кога обаче ще стане това, засега не е известно, защото "българите са ту така, ту така", обобщава ситуацията кулинарната звезда. [caption id="attachment_633852" align="aligncenter" width="300"]Силвена Роу изнудва Би Ти Ви за собствено предаване сн. hotarena.net Силвена Роу изнудва Би Ти Ви за собствено предаване сн. hotarena.net[/caption] От всичко това става ясно, че дори и някой ден ресторантите й да фалират, а телевизиите да затворят вратите пред нея, кариерата на Силвена Роу като звезда от социалните мрежи е гарантирана. Стилът й на изразяване пък като нищо ще влезе в учебниците по шоубизнес, предават от hotarena.net.