Меган Маркъл призна: Чувствах се незащитена от двореца! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с нови признания за живота в двореца

Нови съдебни документи от делото на Меган Маркъл срещу „The Mail on Sunday“ разкриват, че херцогинята на Съсекс се е чувствала „незащитена от институцията“ на монархията по време на бременността си.

Делото на Маркъл срещу „Associated Newspapers Limited“ бе заведено за първи път миналия октомври. То е резултат от публикуваните откъси от кореспонденция между нея и баща й Томас Маркъл. В документа се твърди, че херцогинята „е станала обект на голям брой фалшиви и уронващи престижа й статии в британски таблоиди, по-конкретно от ответника (Associated Newspapers Limited), които са й причинили огромен емоционален стрес и вреда на психичното й здраве“.

Защита

Според последните документи, представени в съда, херцогинята на Съсекс е искала да направи изявление в своя защита. Отвръщането на твърденията в таблоидите обаче би противоречало на двореца Кенсингтън, чиято стратегия в такива случаи е да запазва мълчание.

Посочва се още, че няколко от приятелите на Маркъл „никога не са я виждали в това състояние“ и че „с право са били загрижени за нейното благосъстояние, по-специално тъй като е била бременна, незащитена от институцията и със забрана да се защитава“. В случай, че някое издание се опита да осъществи контакт с близки или приятели на херцогинята, те също трябвало да отговарят с „без коментар“.

Безсилие

„Това общо безсилие сред нейните приятели караше всички да се чувстват заглушени, тъй като изглежда, че другите така наречени източници са били в състояние да разпространяват неверни твърдения“, се казва още в документите, пише „Entertainment Tonight“.

Меган Маркъл твърди, че не е знаела за за признанията на нейни приятели пред „People“ по отношение на нейния баща или писмото, което тя му е изпратила. Твърди се, че е била информирана за статията от принц Хари в деня на публикуването й  и че не знаела кои нейни приятели са били замесени до „известно време по-късно“.

Меган Маркъл се чувствала незащитена от двореца по време на бременността си сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл се чувствала незащитена от двореца по време на бременността си сн. Инстаграм/ sussexroyal

Според Меган Маркъл е възможно именно мълчаливото поведение на двореца да е било тласък за приятелите й да потърсят контакт с „People“, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар