Сашо Кадиев заряза жена си (Повече за драмата)

Сашо Кадиев заряза жена си (Повече за драмата)
5 (100%) 1 vote

Актьорът се изнесъл от дома си в Кокаляне

Сашо Кадиев не живее в дома си в Кокаляне, в който се ширеше с майка си, половинката си Таня и малката си щерка.

Напоследък синът на Катето Евро бил забелязван след работа в столичния квартал „Манастирски ливади” както и да пазарува там и да се разхожда.

Сашо Кадиев и Таня
Снимка: ХотАрена

Очевидци от местните хора разправят, че се държал сякаш живее там: „Нито му е на път да пазарува тук, но май се е сдобил с апартамент  или ходи при някоя много често.”

Хората не изключват възможността водещият да кръшка на Таня зад гърба й, но признават, че не са го виждали в компанията на друга жена.

Интересна подробност е, че катастрофата, която актьорът скоро преживя се случила именно в района на „Манастирски ливади”. А в последствие той обясни, че инцидента станал докато отивал на работа в телевизията. Така се издаде, че не се прибира при семейството си в Кокаляне и нощува в столичния квартал.

Преди известно време той оповести, че не е привърженик на брака и не желае да узакони връзката си с майката на дъщеря с мотива, че не е убеден, че тя е точната жена за него.

Той сподели, че с половинката си са заедно от много време, обичат се и имат дете. Но се съмнява, че наистина са открили истинската любов. Битовизмите могат да съсипят връзката и любовта няма да възтържествува, предават от „Ретро“, цитирано от ХотАрена“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар