Мистерията около Гала е разгадана

Гласувайте за статията

Вчера тв водещата се появи в ефир и категорично отрече мълвата

Мистерията, която напоследък се заформи около Гала покрай внезапното й изчезване от ефир, е разгадана.

Оказва се, че тя и Стефан са се отдали на романтична ваканция в южната ни съседка. Снимките, които публикуват в профилите си в социалните мрежи, говорят повече от красноречиво за това как си изкарват.

Гала

Вчера тв водещата се появи в ефир и категорично отрече мълвата

Компания на популярната тв водеща и половинката й правят не кой да е, а семейството на Маги Халваджиян. С тях е и Димитър Рачков, с когото, както знаем, никога не е скучно.
Звездната компания е в Гърция от понеделник и се отдаде на горещи летни емоции в Ситония, който е средния от трите полуострова на Халкидики.

Разбира се, докато Гала отсъства от „На кафе“, слуховете, че от медията вече й търсят заместничка, плъзнаха със скоростта на светлината.
Вчера тв водещата се появи в ефир и категорично отрече тези твърдения. Тя дори наблегна на факта, че е изкарала изключително приятно кратката си почивка.

„Беше много горещо, но мястото, на което бяхме отседнали беше прекрасно, защото плажът беше пясъчен. Обичам българското Черноморие, особено Несебър и през цялото време се опитах да сравня двете места. Единствената разлика е може би, че храната в Гърция е по-добра. Аз съм фенка на всичко морско и по време на ваканцията хапвах морски дарове в изобилие“, сподели Гала пред колегите си в „На кафе“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар