Люта война зад кулисите на БНТ

Гласувайте за статията

Така и не става ясно защо са решили да й търсят място в спортната редакция

Зад кулисите на БНТ се води ожесточена война.

От кухнята на телевизията-майка издават, че именно манекенката Нора Шопова е станала причина една от най-красивите българки да излети от БНТ. Става въпрос за „Мис България“ 2004 – Гергана Гунчева, която е съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев.

БНТ

Така и не става ясно защо са решили да й търсят място в спортната редакция

Тя успя да изкара едва-две години в държавната медия, преди да ѝ покажат вратата. За щастие, веднага си намери работа при конкуренцията – в Нова тв.
Симпатичната Гери вече втори месец води спортните емисии на Нова. Говори се обаче, че макар в момента да се радва на по-добра заплата и по-висок рейтинг в сравнение в БНТ, се е преместила в частната медия по необходимост.

Тя не правела планове да сменя държавната телевизия, защото работното време там било по-удобно от гледна точка на грижите за двете ѝ малки деца – на 3 и 6 годинки. Неизвестно защо обаче в телевизията-майка решили да търсят място за Нора Шопова именно в спортната редакция.

Бързо става ясно, че Нора е абсолютно неподготвена за подобна длъжност

Тъй като щатовете там са ограничени, някой трябвало да си тръгне, за да бъде назначена манекенката, пише столичен седмичник. След като Шопова се махна от Нова тв, където бе синоптичка, бе поканена в държавната медия като лице на публицистичното предаване „Питай БНТ“ заедно с Драго Драганов-Чая. Бързо обаче стана ясно, че Нора е напълно неподготвена за такава длъжност.

Точно когато става ясно, че Шопова ще влезе в спортната редакция, Гергана Гунчева я напуска, за да се премести в Нова. Това няма как да не породи клюки, че едната манекенка е уволнена, за да се осигури щат за другата. Разликата между двете е, че Гергана има солиден стаж като спортен репортер, преди да стане водещ. Освен това дипломата ѝ за висше образование е от Националната спортна академия, което съществено допринася за нейната квалификация. Докато Нора Шопова все още се чуди каква иска да стане и към момента изглежда като олицетворение на понятията „калинка“ и „парашутистка“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар