Трагична съдба застига имението на Майкъл Джексън

Трагична съдба застига имението на Майкъл Джексън
4 (80%) 1 vote

По всяка вероятност ще бъде съборено

Трагична съдба е напът да застигне легендарното имение на покойния американски певец Майкъл Джексън – „Невърленд“.

Оказва се, че имението на Майкъл Джексън може да бъде съборено, ако не успеят да намерят купувач за него. Това пише в. „Мирър“.

Майкъл Джексън

По всяка вероятност ще бъде съборено

Заради скандалния филм „Да напуснеш Невърленд“ имението се сдоби с мрачна слава. Това доведе по постоянен спад в цената му постоянно. Поради тази причина би било добре то да бъде продадено възможно най-скоро.

През 2019 г. брокерите успяха да намерят купувач, който беше готов да плати 31 милиона долара за имението на Краля на попа. В последния момент обаче сделката пропадна. Причините за отмяна на покупката са неизвестни. Ако никой не го купи през следващата година, то ще трябва да бъде съборено.

Имението на певеца се намира в Лос Оливос, Калифорния. Самото здание разполага с 6 спални, включително за гости, открит басейн и няколко бани. Около него има градини с цветя. Имението разполага и със собствен отделен зоопарк, езеро и 3 къщи за гости, пише pik.bg.

Припомняме, че срещу личния лекар на Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри бе повдигнато обвинение за предумишлено убийство. На 25 юни тази година се навършиха 11 години, откакто звездата на поп музиката напусна този свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар