Нещо страшно се случи с Марта Вачкова

Гласувайте за статията

Наложило се да потърси услугите на Спешна помощ

Нещо страшно се случи с известната родна актриса Марта Вачкова.

Марта Вачкова успя да изкара акъла на хилядите си последователи в социалните мрежи. Това се случи, след като тя сама подсказа с двусмислен пост през какво е минала съвсем наскоро.

Марта Вачкова

Наложило се да потърси услугите на Спешна помощ

Актрисата, която е и една от звездите в хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“, се е натровила с гъби. Стигнало се е до там, че се е наложило да търси спешно медицинска помощ.

„Благодаря ти, доктор Надя Василева! С твоя помощ хуквам!“, написа Вачкова в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Думите й са насочени към една от най-известните родни токсиколожки, която също не пропусна да си пусне снимка с чаровната актриса.

Въпреки всичко нито една от двете не уточнява за какъв точно медицински проблем става дума. Близки до актрисата обаче издават, че проблемите с колената, които е имала наскоро, са следствие именно от натравянето с гъби. Самата Марта Вачкова пък, категорично отрече пред „Телеграф“ да става въпрос за натравяне с гъби. Известната актриса, която е наследница на големия български актьор Григор Вачков обаче така и не уточни какво точно й е било, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар