Мариана Векилска направи неочаквано признание за работата си в БрюкселМариана Векилска направи неочаквано признание за работата си в Брюксел

Мариана Векилска проговори за работата си в чужбина. Тя разкри защо се е отказала от апетитния си пост в Брюксел. Бившата журналистка не скри, че не е успяла да се адаптира към живота в чужбина и децата много й липсвали, пише Ретро.бг. Тя заяви, че никога не е имала амбиции за кариера в европейските институции или за висок пост. "Прекалено за кратко сме на този свят, за да си позволяваме да тъпчем на място", сподели Векилска и добави, че това е причината да приеме работата в чужбина. Тя добави, че е искала ново предизвикателство и това е причината да замине. Журналистката сподели, че това е преоткрила свои бивши колеги, но не е имала намерение да остане дълго в Брюксел. В социалните мрежи тя споделя, че благодарение на това е научила за себе си, че може да се справи с всичко.

Векилска сподели, че се е завърнала в родината с ентусиазъм и ще продължи по път извън телевизията. В момента тя има възможността да прекарва повече време с децата си - тийнейджърът Момчил, който досега живееше с баща си и голямата си дъщеря, която вече се завърна в родината след следване в Маастрихт.