Бунт в БНТ заради Нора Шопова

Бунт в БНТ заради Нора Шопова
2 (40%) 1 vote

Бунт в БНТ заради Нора Шопова

Нора Шопова си навлече гнева на колегите си в БНТ. Бившата синоптичка на Нова тв се провали и като водеща на „Питай БНТ”. След поредния си провал тя ще води спортните новини в държавната медия, пише HotArena.

Факт е, че тя няма нито ден трудов стаж като спортен журналист. Това е причината колегите й от спортната редакция да подготвят бунт.

Те недоволстват от факта, че манекенката се оказва по-компетентна и от дългогодишните кадри и ще стане лице на редакцията им.

Едва ли Нора Шопова до този момент е направила и един спортен репортаж. Под въпрос са и задълбочените й познания по спортна журналистика.

Колегите й от БНТ дори коментират с насмешка, че няма да се изненадат, ако се окаже, че тя не знае нищо за успехите на Григор Димитров и Ивет Лалова.

Същевременно от нея се очаква да бъде един от най-подготвените хора в екипа като водеща на спортните новини. На практика останалите в този ресор ще трябва да се подчиняват на нея.

Възмутените колеги на Нора Шопова коментират, че фактът, че една манекенка спортува, не означава, че тя е запозната със спортните събития по света и у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар