Роксана изпрати син абитуриент: Родила го на 15! (виж тук)

Роксана изпрати син абитуриент: Родила го на 15! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Роксана ашшна всички с големия си син!

Фолк певицата Роксана крие 18-годишен син. Изпълнителката се похвали, че има наследник и то вече абитуриент. 34-годишната фолк звезда му организира уникално парти за бала.

Роксана

Роксана изпрати сина си на бала

Певицата забременяла едва на 15 години и дори успяла да се омъжи и да отгледа детето, преди да се разведе.

С бащата на Даниел отдавна не са заедно, като певицата в момента отглежда и 3-годишно дете от последната си половинка.

Абитуриентският бал бе изключително зрелищен – с оркестър, песни на живо и хоро на улицата. Дори Роксана се включи в тържеството, като не спря да прегръща сина си.

В началото на тържеството е с небрежни шорти и къса тениска, но за официалното изпращане слага красива рокля, но се старае да не засенчи дамата за бала му, пише вестник „България днес”.

„На добър час на моето пораснало момче. Любов на мама бъди ми жив и здрав и много щастлив.Сбъдвай мечтите си и живей достойно. Аз докато дишам и ме има ще съм до теб и брат ти безрезервно”, пише Роксана в социалните мрежи.

И въпреки че обожава наследника си, певицата призовава своите почитателки и всички момичета от ромските среди да не правят нейната грешка. И да не раждат деца на толкова крехка възраст, каквато са 15-те години.

„Живейте си живота, завършете си училище, имайте си гаджета, но не правете деца толкова рано. На 15 години не е добре да водиш полов живот, може да се влюбиш, имай си гадже, но не си за това още. Трябва да се развиеш първо”, апелира още певицата.

И признава, че от разстоянието на времето, преди години е направила сериозна грешка и не иска да бъде пример на подрастващите в това отношение.

Иначе певицата се обявява твърдо против сватбите в детска възраст и продажбата на деца. „Семействата решават бъдещето на момиче на 7 — 8 години.

„Това момиче е за нас, ще си я вземем за нас, гледайте ни я. Против съм тези неща – майка ми и баща ми са ме създали човек с равни права с всички хора”, коментира още Роксана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар