Васил Божков поръчал екзекуции на Йоско Костинбродския

Гласувайте за статията
Васил Божков прибегна до услугите на най-страховития ноемен убиец у нас – Йоско Костинбродския

Арестуваният преди седмица в Гърция – Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския, е бил задържан от властите в южната ни съседка след сигнал, подаден от родните служби за сигурност – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на свой източник в МВР. Страховитият гангстер от костинбродското село Безден е бил локализиран в района на Солун от родните антимафиоти и на 18 юни е бил задържан от полицията в Гърция – отбелязва изданието.

Йоско Костинбродския бе издирван от 6 години по обвинения за поръчкови убийства. Вниманието на родните служби е било възобновено тази пролет след постъпила оперативна информация, че контакт с наемния убиец е осъществил укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков-Черепа. Според полицейски източник Йоско е бил засечен в Солун на среща с подземен бос.

Твърди се, че Йоско Костинбродския е поел изпълнението на серия мокри поръчки от Васил Божков, а предполагаемите мишени са прокурори от Специализираната прокуратура, на които Черепа е вдигнал мерника. Предполагаеми мишени на килъра са и братята Цветомир и Боян Найденови, основни свидетели срещу Божков.
Само преди дни укриващият се в Дубай хазартен бос сам намекна публично, че никой ангажиран в разплитането на мафиотската му империя не може да се чувства сигурен.

Костинбродския бе арестуван в Гърция

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар