Дъщерята на Юксел Кадриев като холивудска звезда на бала (Вижте я абитуриентка – Снимки)

Гласувайте за статията

Наследничката на новинаря блести на абитуриентския си бал

Дъщерята на Юксел Кадриев завърши средното си образование. Девойката избра за бала си черна тюлена рокля. Гримът на абитуриентката също бе в тъмната гама, баща й я завел при стилистите на бТВ, които се погрижили за перфектната й визия.

Като една истинска бунтарка Габриела предпочела не кулкленска прическа, а свободно падаща коса на вълни. За съжаление в деня на бала дъждът не спрял да вали и от небрежните й къдрици нямало и помен.

Абитуриентката Габриела с майка си на бала
Снимки: ХотАрена

Специално за бала на зрелостничката простигнала и майка й Бонка. Която била плътно до дъщеря си през целия паметен ден. Това е първата среща на разведените родители на тийнейджърката, които се събраха заради хубавия повод. Юксел и Бонка си поговорили спокойно очи в очи, след като двамата преживяха скандален развод и се съдиха за правата над дъщеря си.

Тези семейсни драми се отразиха на момичето и Габи създаваше проблеми на татко си, тъй като израсна с него. Всеки път го сюрпризираше ту с някое нощно излизане, ту с някоя скандална татуировка, ту с бягане от вкъщи и всякакви други изцепки, които се изсипаха на главата на журналиста.

Днес обаче Габриела е станала красива млада дама и се интересува от образованието си. Все още не се знае дали ще остане да учи в България или зад граница, както и дали ще избере да тръгне по стъпките на баща си, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар