Анелия остава на улицата?

Гласувайте за статията

По всяка вероятност това ще й създаде редица проблеми

Не е изключено фолк дивата Анелия да се озове на улицата в съвсем скоро време.

За никого не е тайна, че вчера тя отпразнува рождения си ден. Анелия навърши 38 години и по този повод дъщеря й Ивон, бе събрала нейни близки приятелки, за да я изненадат.

Анелия

По всяка вероятност това ще й създаде редица проблеми

В същото време обаче съседите на певицата се оказаха стресирани от случващото се. Те дори изскочили по пижами от домовете си, за да видят какво се случва на улицата.

В луксозната къща на Анелия я очаквали най-близките й приятелки, за да я посрещнат в полунощ, когато се прибере от поредните лайфстайл награди.
Целият квартал бил разтресен от мощна заря точно в полунощ. Разбира се шумът никак не се понравил на съседите на певицата, които вече се били отдали на сладки сънища.

„Може ли такова нещо – гърмежи посред нощ. Помислих си, че някой е влязъл в къщата ми и стреля. Сънена не знаех какво да направя“, гневи се една от недоволните съседки на пайнерката.

Певицата често прави шумни партита в градината си, което вероятно ще й донесе редица проблеми с хората в съседство. Запознати твърдят, че дори не е изключено съседите й да поискат да я изгонят, каквато съдба наскоро сполетя Жени Калакнджиева, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар