Дженифър Анистън избухна: За Бога, носете маски!

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън е бясна

Дженифър Анистън избухна в социалната мрежа Инстаграм. Да носиш маска или да не носиш маска? Това е въпросът. Правилата се сменят постоянно къде ли не, дебатите продължават, както и аргументите „за“ и „против“.

Много лекари са категорични, че маските са безсмислени за здрав човек и в някои случаи дори биха влошили положението. Но други твърдят, че чрез тях предпазваме хората около себе си и намаляваме риска от зараза.

В САЩ очевидно споровете не са по-различни, а препоръчителното носене на маски вече е политизирано, което разбунва духовете. Една от любимите ни актриси Дженифър Анистън сподели снимка, на която носи маска. С кадъра тя отправи съобщение към своите милиони последователи в Инстаграм, в опит да призове хората към съпричастност и малко смирение.

„Разбирам, че маските са некомфортни и неудобни. Но не смятате ли, че е по-лошо, че в момента бизнесите умират, хората остават без работа, лекарите изнемогват. Много животи бяха отнети от този вирус, защото не правим достатъчно.

Аз наистина вярвам в добротата у хората, затова знам, че можем да се справим с това. Но въпреки всичко, все още има хора, които отказват да предприемат важни, необходими стъпки, за да помогнат в това положение, за да допринесат за общата безопасност.

Много от вас се тревожат, че правата им са потъпкани с решението, че трябва задължително да се носи маска. Но тази проста препоръка бе политизирана неслучайно, а именно за да е от полза за живота на хората. Затова не трябва да има дебат по темата. Ако ви е грижа за човешкия живот, моля ви, просто си сложете маската и окуражавайте тези около вас да направят същото“, написа Анистън в профила си в социалната мрежа.

Дженифър Анистън призова всички да носят маски сн. Инстаграм

Дженифър Анистън призова всички да носят маски сн. Инстаграм

Постът на актрисата бе подкрепен от Дрю Баримор, Кортни Кокс, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Рита Уилсън и още много други знаменитости, които смятат, че това е най-малкото, което могат да направят, за да може животът да се върне към нормалното, предават от eva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар