Защо не пуснаха Гала в дома на Халваджиян?! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Не допуснаха Гала до дома на Маги Халваджиян!

Продуцентът Маги Халваджиян, който го раздава праведен и отговорен се оказва всъщност, че не намира желание да бъде коректен съсед. Вече няколко години той отказва да заплати необходимите такси за общи нужди и части в баровския комплекс, където живее.

Халваджиян

Водещата Гала не успя да се добере до дома на приятелите си Халваджиян

Сумата обаче сериозно е набъбнала и скоро ще надмине 10 000 лева, издават възмутени комшии. Именно заради дълговете им, неотдавна Гала не била допусната до дома на приятелите си. Тв водещата отишла на гости на стилиската и дългокосия чешит, но охраната на комплекса отказала да я допусне.

Достъпът на външни лица при семейство Халваджиян бил умишлено забранен с цел да ги накара да си оправят борчовете. Скунфузната ситуация се превърнала в истински цирк, разказват присъствали на разправията.

Маги и съпругата му Кремена, упорито отказват да си погасят задълженията, независимо че са едни от най-заможните фамилии в родния шоубизнес. Заради това са се превърнали в особено недолюбвани в комплекса от затворен тип „Маунтин вилидж“, намиращ се в близост до езерото Панчарево.

В съседство на тяхната къща, живеят и други родни знаменитости. Сред тях са бизнесдамата Мая Илиева и актьорът Димитър Рачков. Софийският дом на Маги е огромен. Има два просторни хола, пет стаи с три бани като до всяко тоалетно помещение има и джакузи и телевизор.

Целия имот се разпростира на 600 кв. метра и е обзаведен в руски стил. Там може да се насладите на райска градина с беседка и басейн. А за любителите на риболова има и частно езеро.

Халваджиян могат да се похвалят и с имот на Малдивите, но въпреки това явно им се свидят пари за такси, коментират в средите.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар